THE SMART TRICK OF PRODAJA APARTMAJEV V ISTRI THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of prodaja apartmajev v istri That Nobody is Discussing

The smart Trick of prodaja apartmajev v istri That Nobody is Discussing

Blog Article

Pronađite svoj komad obale, plaže stvorene od najsitnijeg pijeska okupane modrim additional, savršene za duge bosonoge šetnje.

Marbello Top quality Village tematsko je naselje, koje se nalazi direktno na plaži kampa. S prostranih terasa mobilnih kućica nudi se predivan pogled na otočje oko Vrsara. Mobilne kućice Bella Vista idealne su za obitelji i parove koji se žele opustiti okruženi mediteranskom vegatacijom.

This Internet site is employing a safety services to guard alone from online assaults. The motion you only performed brought on the safety Resolution. There are lots of steps that would result in this block such as submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Smo gospodarska družba v 100-odstotni družinski lasti, specializirano za gradbeništvo in nepremičninsko posredovanje v istrski regiji.

U slučaju da ne dobijete naš odgovor u sljedeća 24 sata, molimo vas da provjerite vaš spam folder.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

No ako još niste u potpunosti spremni ući u svijet kampiranja, ali ipak želite iskoristiti sve prednosti koje vam donosi boravak u kampu imamo idealno rješenje za vas – mobilne kućice. Mobilne kućice nude visoku razinu komfora, spavaće sobe i kupaonicu te u pravilu natkrivenu terasu sa stolom i stolicama te ležaljkama – kako biste se mogli malo opustiti.

This website is employing a protection company to safeguard by itself from on the net attacks. The motion you only carried out induced the safety Resolution. There are many steps that would cause this block such as distributing a specific term or phrase, a SQL command or malformed data.

Istra Plus zahteva, da uporabite piškotke za izboljšanje naših storitev in oglaševanja. Za več informacij ali nastavitev izboljšav si oglejte več informacij pod povezavo Se strinjam

Kompletna i vrhunska opremljenost, potpuna udobnost, raznovrsna ponuda aktivnosti na atraktivnim lokacijama te nezaboravno iskustvo odmora na najvišoj razini čekaju na vas u mobilnim kućicama smještenima u kampovima s five zvjezdica.

You'll be zemljišta able to email the positioning owner to allow them to know you were blocked. You should incorporate Everything you ended up executing when this website page came up along with the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this web page.

Nakup in prodaja Helloš Obalno-kraška Prodaja Helloš v Sloveniji je v zadnjem času vile močno poskočila. Če ste med tistimi, ki se zanimajo za nakup naprodaj hiše, Hiše je tu nekaj napotkov kako začeti in česa se držati, da boste našli Hellošo svojih sanj.

Če boste kupili Hellošo, ki potrebuje obnovo, pa vedno računajte tudi na nepredvidljive stroške. three. Dobro preverite kuce kamene dokumentacijo Helloše, ki je v prodaji – gradbeno in uporabno dovoljenje, ter lastniške pravice in različne plombe, ki so zapisane v zemljiško knjigo. Najbolj enostavno je, da to za vas naredi nepremičninski agent, je pa zemljiška knjiga javno dostopna, tako da si to lahko ogledate tudi sami. 4. Bodite potrpežljivi … Več časa kot boste imeli za nakup hiše, več je možnosti, da se na trgu pojavi točno taka, ki jo iščete. Prodaja Helloš na bolha.com

Nepremičninska agencija Kvintet za svoje stranke opravlja zanesljive in strokovne storitve posredovanja v prometu z nepremičninami na področju hrvaške Istre.

Report this page